Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

lördag 22 december 2012

Dan före dan före....

Vi har öppet
Idag 10-14
 Imorgon 12-16
 
~*~
 
Hos oss hittar du massor av annorlunda sista minuten julklappar!
Som t.ex den här fina servisen i perfekt skick av högst kvalitet - Villeroy & Boch. Tallrikar, assietter och djupa tallrikar.
 



 
G O D  J U L

Antikt annorlunda bord med lådor

Bord med härligt vacker äkta sliten skiva. Vita ben och lådor. Klaff.
 




 
ÖPPET IDAG 10-14

fredag 21 december 2012

Perfekt!

Sällan har jag skådat en kopp i mer perfekt blanding av söt och klassisk skandinavisk design!
Rosa arabia koppar - finns 9st med tillhörande fat.
~*~
Jag är kär!
 

~*~

~*~
 
~*~


Populära pinnar!

Flera olika svensktillverkad vita pinnstolar finns i butiken nu.
Karmstolar och vanliga!
 






tisdag 18 december 2012

lördag 15 december 2012

Snöstorm ute - mysigt inne!

Den här fåtöljen är ny i butiken.
Fårull, kuddar filtar, ljus och värmade drycker höjer mysfaktorn i våra rum.
 


 
Ett par karmstolar i butiken.
Klädda med burrig ljusgrå fårull gör dem perfekta för mysiga lässtunder!



 
Antik rokokostol med fantastiska handgjorda detaljer. 
 


 
Mysigt i hallen!
Lång pianopall är perfekt i hallen eller varför inte vid fotändan på sängen.


 
Anslagstavla av spillvirke. Hur fin som helst!
Litet tips - spraymåla dina fula plastiga nålar så blir de mycket finare!

 
 
 
Ljus, te och hemmagjorda maränger!



fredag 14 december 2012

Pepparkaksbakning!



Grundrecept på Pepparkaksdeg!
Du behöver:
150 g smör 
2 1/2 dl strösocker 
1/2 dl sirap 
1 dl vatten 
1/2 msk ingefära 
1/2 msk nejlikor 
1 msk kanel 
1 tsk stött kardemumma 
1/2 msk bikarbonat 
ca 7 1/2 dl vetemjöl 



Gör såhär!
1. Rör fett, socker och sirap smidigt.
2. Tillsätt vatten, kryddor, bikarbonat och mjöl till en smidig pepparkaksdeg. 
Lägg den i kyl över natten.
3. Sätt ugnen på 225 grader.
4. Dela upp degen i bitar så den blir lättare att jobba med. Mjöla 
bakbordet samt kaveln innan för att underlätta.
Kavla ut degen så den blir tunn, tryck därefter ut mått som önskas 
och lägg det på en plåt som är klädd med bakplåtspapper.
Gräddas i ugnen i ca 5-10min. Låt svalna på galler.