Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

onsdag 8 februari 2017

Även möbler i liten skala skapar ordning och reda


Även små möbler kan göra stor skillnad därhemma. Speciellt om man vill skapa ordning och reda.
Ofta får man plats med mer än man tror och man har ju mycket som man vill ha organiserat "var för sig" och då kan det ju vara perfekt med lite mindre möbler för att samla det på sin plats.




En serveringsvagn kan användas till så mycket mer än att servera dryck eller tilltugg på.
Tack vare den nedre hyllan kan man få plats med en hel del oavsett om man väljer att ställa flaskor, porslin eller lägga tidningar där.




























Tallrikshyllor är en annan favorit och även där kan man förvara så mycket mer än tallrikar - brickor eller kokböcker t.ex.












Amerikakoffertar eller gamla resväskor blir charmiga förvaringsutrymmen.
Det är snyggt att stapla många på varandra och där kan man förvara filtar och sånt man inte använder så ofta - gamla fotografier eller annat man har i gömmorna t.ex.

























Trälådor finns i en mängd olika storlekar och den här skulle man kunna sätta upp på väggen och förvara småprylar i - eller varför inte i badrummet med smink i.
 



Det här rara badrumsskåpet med spegel sväljer mer än vad man skulle kunna tro och det funkar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet.







Ta en titt därhemma - även om du inte har plats för några fler stora möbler kanske det finns utrymme för någon liten och vill du få mer funktion i ditt hem kan det räcka. / Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar