Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

onsdag 28 september 2016

En nystart med Fokus på Hemsidan


Som ni säkert redan har förstått så är vi mitt inne i en flytt just nu.
Vi kommer fortfarande att vara kvar i Karlskoga men byter lokal och konceptet kommer i i stort sett vara detsamma. I framtiden kommer vi dock jobba mest med vår hemsida/nätbutik och alltså inte ha en butik på samma sätt som förr. Vi kommer istället att kunna fotografera i en mycket vackrare miljö och det blir lättare att visa hur möblerna kommer se ut i ett hem.
Redan i nuläget jobbar vi mest med vår nätförsäljning så det känns som ett naturligt steg att lägga fokus på den biten.
Vår hemsida www.bevarainredning.com uppdateras i stort sett dagligen och det är lätt att hitta det man söker under olika kategorier.




Det kommer självklart vara möjligt att komma till oss och titta på våra möbler etc. även i framtiden.
Vi kommer att ha en liten visningsvåning men eftersom vi inte kommer att ha butikstider som förut får man då boka en tid via telefon eller mail för att vara säker på att vi är på plats och kan ta emot besök.
All kontaktinformation finns också på vår hemsida .




Många av er är redan bekanta med vår hemsida och har även handlat där, men även för den som inte är så van vid att handla på nätet är sidan väldigt lättnavigerad.
Man väljer helt enkelt den kategori man är intresserad av och sen är det bara att surfa runt och titta på det man är intresserad av.




























Självklart försöker vi alltid att återge en så rättvis beskrivning som möjligt - både på bild och i text.
Är det något man undrar över som inte framgår i text eller på bilderna kan man alltid kontakta oss - vi provsitter, drar ut lådor eller mäter gärna det som behövs.




Vi levererar till Stockholm varje eller varannan vecka och åker även till övriga Sverige och levererar så maila oss gärna om ni vill ha priser för en leverans - kanske har vi en samleverans på gång just till din ort. I annat fall går det alltid att lösa leveransen med t.ex DHL eller så kör enbart till din adress - allt enligt önskemål.
 I våra nya lokaler kommer vi ta emot inlämningar och fortsätta att måla och tapetsera om era möbler, så ni är välkomna med era projekt precis som vanligt även i framtiden.

Mer info kommer även i vårt nyhetsbrev i oktober, så anmäl er gärna till det ni som inte redan prenumererar på det - det kommer ut en gång varje månad. / Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar