Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

torsdag 7 maj 2015

Ta reda på gamla fönster och dörrar


Vi har haft turen att få in några riktigt fina gamla spegeldörrar och även några fina fönster med spröjs. Som ni säkert sett förut har vi gjort bord med dörrar som bordsskiva och vi har även gjort fina speglar av fönsterkarmarDen här gången har vi gjort ett par riktigt fräcka anslagstavlor - en för kritor och en för penna.
Hönsnätet kan man också hänga saker i - nypa fast foton eller annat med små klädnypor eller binda fast småsaker - allt efter fantasi o tycke.

Grymt fin dörr att använda som bordsskiva, sänggavel eller bara ställa mot en vägg som en dekorativ panel. En glas skiva blir både snygg och praktisk när man gör ett bord, men det är inget måste.


På det fantastiska bordet nedan har vi skippat glasskivan och låter bordsskivan ståta med sin vackra patina, utan glas får bordet också en lite rustikare känsla.Hoppas jag kunnat inspirera någon till att ta itu med det där fönstret som bara står och samlar damm. För er som inte har tid eller lust att pyssla själva kommer de här och fler snart finnas i webbutiken : www.bevarainredning.com / Karin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar