Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

onsdag 8 juli 2015

En hall - tre stilarVälkommen hem till mig! Det är ju det vi vill att hallen ska signalera - men vilken stil har du i din hall och vad är viktigt för dig? Att ha bra förvaring, något att sitta på eller är en stor spegel det viktigaste? 


Rött är härligt inbjudande och den underbara zebrafåtöljen ger ett starkt intryck när den är det första man möter. En naken kvinna - kan man verkligen ha det i hallen? Det tycker jag absolut, och med sina varma färger ger även denna tavla ett välkomnande intryck.
Tamburmajoren är perfekt för den som inte vill göra hål i väggen för krokar, eller kanske som komplettering till en hatthylla.


Ljust och fräscht och mer klassiskt, den lilla möbeln med spegel rymmer små saker, och är perfekt även för en smal hall eftersom den är så liten och nätt. 


En härlig Retro hall med en liten bänk med förvaring. Under bänken kan man ha de skor man använder just nu. En golvlampa ger ett välkomnande ljus och kan ändra stilen på hallen totalt , beroende på vilken typ av lampa man väljer.För den med gott om utrymme är en spegelbyrå i hallen en ren dröm. Ett vackert litet bord är både praktiskt och fint i hallen - alltid har man något man vill lägga ifrån sig.

Älg eller ren horn blir fina som dekoration men för den som vill går det ju utmärkt även att hänga t.ex. halsduken på dem. Tillsammans med en rustik träpall får man en riktigt bra kombo. / KarinInga kommentarer:

Skicka en kommentar