Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

torsdag 16 juli 2015

Målar vi bara vitt?"Ska allt vara vitt nu?" Är en fråga vi ofta får.
Vitt är och kommer alltid vara aktuellt, men självklart målar vi även i många andra färger.
Vid en kund inlämning får kunden själv välja helt fritt vilken färg vi ska måla i och vi har även till butiken målat i allt från svart till vitt och smaragdgrönt eller cerise rosa - allt beror på hur vi tycker möbeln framhävs på bäst sätt!


Den gråblå färgen nedan har blivit väldigt populär och ett sätt att få in lite färg och ändå behålla det vita är att måla insidan på en möbel - som i det härliga linneskåpet.
Klarrött eller svart kan bli vackra accenter i ett annars inte så färgglatt hem, och för den som vågar färg är det ju underbart att blanda vilt!


  

Stolen nedan är smidig att flytta runt på . Så vill man ha en färgklick - fram med stolen och tröttnar man kan man lätt gömma undan den tills man blir sugen på färg igen.


Underbara turkos - en färg med hög "vill ha faktor". Milda toner som de nedan, eller starkare färg - allt är så klart en smaksak.


"Guldwash" som är målat på armstöden nedan får en möbel att se lyxig ut och den kan göras både med färg under eller på en trären yta.
Så som ni ser målar vi gärna även i färg - vitt är vackert och håller år efter år, men vi vill kunna erbjuda våra kunder ett så brett sortiment som möjligt och visst är det underbart med FÄRG! / Karin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar