Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

onsdag 30 september 2015

Vi möblerar om - och om igen!



Varje vecka vill vi få ut så mycket som möjligt av det nya och vi försöker så gott det går att flytta runt med saker och få in det nya.
Ibland räcker det med att ersätta några sålda möbler med nya och andra dagar - som idag flyttar vi runt och ändrar om mer ordentligt. Till att börja med ser det ut som ett rent kaos.








Det är inte bara stora möbler som ska flyttas - alla små saker måste även få sin plats och vår väggfasta hylla fick en rejäl rensning idag.
Sakta men säkert faller allt på plats mer och mer.




Vår Retro hörna är nu på plats - och det känns så härligt när man får ordning igen.
Eftersom vi vill ha ett stort utbud att erbjuda våra kunder har vi ganska mycket mer möbler på plats än vad man kanske skulle ha i ett hem så det gäller att få sakerna att ändå se ut som de "hör ihop".




Det vi tänkt från början fungerade inte så bra på denna halva , så det blev till att fortsätta flytta på möblerna. Sideboard och matbord fick flytta bort och de vackra Art Deco fåtöljerna fick ta plats vid sidan av det svarta skåpet. 




Så där - nu har vi fått ordning på den här sidan med. Detaljerna kan man alltid jobba med men det viktiga är att få de stora möblerna på plats.
Man behöver också ofta få lite tid på sig för att se vad som funkar och hur man vill ha det.
i morgon kommer jag "rätta till" allt lite mer för då kommer jag se allt med lite "nya ögon". / Karin






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar