Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

onsdag 11 november 2015

Retro för hela slanten



Det är roligt att se att retro-vågen fortsätter. Många ungdomar kör stilen fullt ut och även en del av de som redan haft möbler m.m. i den stilen uppskattar den även nu.
Jag tycker det är fint att blanda olika stilar och skulle absolut kunna tänka mig att ha t.ex ett sideboard i teak - gärna med någon svart detalj på och matcha ihop det med min lite smått galna blandning av saker därhemma.




Orange är en färg som verkligen hör Retro stilen till och i alla fall för min del påminner de här härliga glasen om barndomens saftkalas.






























Svart och teak är som sagt en riktig favorit, det fantastiska sideboardet med romber är sålt, men skrivbordet står i butiken och väntar på sin köpare.








 Termoskannan är snygg nog för att bara stå framme som prydnad och de härliga kopparna skulle även de pryda sin plats i köket.




En riktig klassiker, och för den som föredrar ljudböcker finns det ju så mycket mer man kan förvara i en bokhylla än just böcker. Fina lådor med smått och gott i går ju faktiskt lika bra att ställa på hyllorna. / Karin




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar