Bergsmansgatan 22, Karlskoga 0586-505 32 kontakt@bevarainredning.com

måndag 2 november 2015

Förvaring- organisera mera!



Nu i höst är vi många som gillar att rensa och organisera och för att få ordning är det som jag skrivit förut viktigt att ha bra förvaringsmöbler.
Har man plats för ett sideboard eller en skänk kan man ofta byta ut det mot ett lite högre skåp och på så sätt få mer plats för sina saker.
Rensa och slänga bort sådant man inte använder är ju det allra bästa, men det är inte alltid man har något man kan eller vill slänga.



Den fantastiska möbeln med skrivklaff rymmer massor av saker och får ett extra plus för att den också fungerar som skrivbord. Linneskåp sväljer också otroligt mycket och de går lika bra att använda till lakan och handdukar som till porslin.




Möbler med vitrin-dörrar ger dels en möjlighet att visa det man tycker om - oavsett om man sparar på nallar eller har vackra glas och de ger också ett "luftigare" intryck än en möbel utan glasdörrar.
Vill man gömma saker även bakom glasdörrarna kan man antingen köpa fina lådor eller också sätta tyg på insidan av dörrarna - eller varför inte använda dem som ramar och rama in t.ex. vackra fotografier.
































En riktig favorit just nu är det fantastiska arkivskåpet, med sin höjd på 216 cm är det riktigt maffigt och där finns det gott om utrymme för smått och gott.
Den har förr använts till att sortera papper i men även  den kan man hitta på många olika användningsområden för. Den enda begränsningen är ägarens fantasi. / Karin





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar